Αχαϊκός Ζύθος ΙΚΕ – Toul’s Βrews

  • 0
  • 78 views

H the Toul’s Brews δημιουργήθηκε από τους the Touls Bros’ ή αλλιώς τον Ηλία και Γιώργο Τουλιάτο. Μια ιδέα που γεννήθηκε ενώ βρίσκονταν στο εξωτερικό και τους έφερε πίσω στα πάτρια εδάφη για να την υλοποιήσουν. Το 2018 η μικροζυθοποιία the Toul’s Brews με έδρα την Πάτρα, ξεκίνησε την παραγωγή και διάθεση φρέσκιας και απαστερίωτης μπίρας.

Συνδυάζοντας εμπειρία και γνώσεις από διάφορα πεδία (ο Γιώργος είναι μηχανολόγος μηχανικός και ο Ηλίας τεχνολόγος τροφίμων) οι δύο ζυθοποιοί παράγουν προϊόντα ισορροπημένα γευστικά και ποιοτικά με την πεποίθηση πως η μπίρα δεν έχει εποχή και μπορείς να την απολαμβάνεις όλο τον χρόνο μόνη της ή σε συνδυασμό με την κατάλληλη γεύση.

H μικροζυθοποιία the Toul’s Brews βρίσκεται στο Βασιλικό Αχαΐας και είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ζυθοποίησης. Στην κορυφή της φιλοσοφία της βρίσκεται η ποιότητα και η διαφοροποίηση. Μέσα από συνεχείς πειραματισμούς, δοκιμές συνταγών και συνδυασμούς υλικών παράγει μπίρες με ιδιαίτερη γεύση, σταθερή ποιότητα και αδιαπραγμάτευτη φρεσκάδα. Στόχος της the Toul’s Brews είναι να καθιερωθεί ως η μικροζυθοποιία που ανέδειξε τη μπίρα γευστικά μέσα από καινοτόμες μεθόδους ζυθοποίησης τονίζοντας την ιδιαιτερότητα αυτού του ξεχωριστού προϊόντος.

The return

Pale Ale – Dry hopped

Έκρηξη εξωτικών αρωμάτων και γεύσεων από λυκίσκους με νότες από πεύκο και εσπεριδοειδή. Η βύνη δίνει “σώμα” παραμένοντας διακριτική. Μια ευχάριστη πικράδα δίνει τη θέση της στην ήπια γλυκιά επίγευση.

The Shore

Blonde

Απαλή, ντελικάτη και ελαφρώς φρουτώδες στη γεύση με ήπιο αλκοόλ. Οι λυκίσκοι- ευγενείς ποικιλίες- υπάρχουν για να τονώσουν και να συμπληρώσουν τα χαρακτηριστικά της βύνης παρά για να τονίσουν τα δικά τους χαρακτηριστικά. Η πικράδα λόγω της ποικιλίας των λυκίσκων είναι χαμηλή.

The Black Wave

Stout

Όπως δηλώνει και το όνομα της είναι stout. Μια μαύρη μπύρα με σώμα και έντονα αρώματα καφέ και σοκολάτας που παίρνει απο τις καβουρδισμένες βύνες. Ήπια πικράδα οι λυκίσκοι και εδώ συμπληρώνουν την πολυπλοκότητα των βυνών.

Bipolar

Berliner Weiss

Μπύρα τύπου Berliner Weisse, χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου τύπου είναι η οξύτητα και τα αρώματα από φρούτα, αποτέλεσμα της ζύμωσης με δύο διαφορετικές μαγιές και προσθήκη χυμών φρούτων (βερίκοκο και ροδάκινο). Όξινη γεύση, φρουτένια αρώματα και πολύ ξεδιψαστική τις πιο ζεστές μέρες

 

https://achaikoszythos.gr/

 

info@achaikoszythos.gr

 

6947426713