Article:
«Τίποτα δεν δημιουργείται αν πρώτα δεν γίνει όνειρο. Όραμά μας είναι, να μπορείς να γεύεσαι το όνειρο». Κάπως έτσι, το μεγάλο όνειρο και η πολύχρονη προσπάθεια για τη δημιουργία της πρώτης Ευρυτανικής μικροζυθοποιίας γίνεται πραγματικότητα με την ίδρυση της CarpinusBeer. Το όνομά της προέρχεται από το λατινικό carpinus, την επιστημονική ονομασία του φυλλοβόλου δέντρου Γάβρος, κοινότατου στη περιοχή του Καρπενησίου, που ίσως έδωσε το όνομά του στην πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας. Οι μπύρες της παράγονται και εμφιαλώνονται στο μικρό ζυθοποιείο που με αγάπη και μεράκι δημιούργησε ο ιδιοκτήτης της κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος στο Καρπενήσι. Αυτή τη στιγμή, η μικροζυθοποιία Carpinus παράγει τρεις τύπους μπύρας, ενώ εντός των ημερών θα κυκλοφορήσει μια τέταρτη και έπεται συνέχεια… Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email: carpinusbeer@gmail.com ή να επισκεφτείτε τη σελίδα τους http://carpinusbeer.gr/ #Carpinusbeer #Smaze #GreekMicrobrewery