‘Ελιξη Ελληνική Ζυθοποιία

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.

  • 0
  • 117 views

Στις αρχές του 2014 μια μικρή περιπέτεια ξεκίνησε, γεννήθηκε ένα νέο μικροζυθοποιίο στη Χαλκίδα η ΕΛΙΞΗ. ¨Ένα μικροζυθοποιίο εστιασμένο στη παραγωγή craft μπίρας που χαρακτηρίζεται από την έλλειψη παστερίωσης και φιλτραρίσματος αλλά και την επαναζύμωση στη φιάλη.
Μια οικογενειακή επιχείρηση με τα μέλη της να προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους και διαφορετικές εμπειρίες, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στη ποικιλομορφία τόσο των προϊόντων όσο και των brands που παράγει το ζυθοποιείο.
Η Delphi Beer Series δημιούργημα της Ντίας και του Παντελή αναπτύσσεται με τη λογική της εκλεπτυσμένης γεύσης και αρωμάτων, με γαστρονομικό χαρακτήρα, μεσογειακό ταπεραμέντο και φινετσάτη minimal συσκευασία.
Η Marea Beer Series, δημιούργημα του Κωνσταντίνου, διαθέτει πολύ πιο νεανικό και artistic χαρακτήρα με δυνατές γεύσεις, αρώματα και ετικέτες εμπνευσμένες από τα comics και την urban κουλτούρα του street art.
Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της η εταιρία επένδυσε στην δημιουργία ενός νέου υπερσύγχρονου ζυθοποιείου στην περιοχή της Δροσιάς στην Χαλκίδα. Η τοποθεσία επιλέχθηκε με γνώμονα την εξαιρετική ποιότητα του νερού, αλλά και τη γεωγραφική θέση της κοντά στον κεντρικό οδικό άξονα της χώρας.
Οι εγκαταστάσεις σήμερα καλύπτουν μια επιφάνεια περίπου 1.000τμ και στεγάζουν τον αρτιότερο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την παράγωγη, εμφιάλωση και αποθήκευση των προϊόντων. Τα γραφεία της εταιρίας στεγάζονται στο κέντρο της Αθήνας.

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΜΑΣ
Delphi Pilsner
Delphi Dark
Marea Ale
Marea Blonde
Delphi Triple
Marea Triple
https://www.elixibrewery.com/
info@elixibrewery.com
6945974381

Related Posts
© Image Copyrights Title

Αθηνέο

© Image Copyrights Title

Volos Brewery