Johnnies Beer

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.

  • 0
  • 64 views

Ιστορία


Η Μακεδονική Μικροζυθοποιία Δράμας ιδρύθηκε το 2015 στο Δοξάτο Δράμας από τον κ. Ετόγλου Ιωάννη. Είναι η πρώτη και μοναδική Ζυθοποιία στην περιοχή η οποία παράγει και εμπορεύεται φρέσκια και μη παστεριωμένη μπύρα.


Η δυναμικότητα μας σήμερα αγγίζει τα 2000 hl ετησίως. Οι εγκαταστάσεις της εκτείνονται σε ένα κτήριο 600 τ.μ. όπου o υπερσύγχρονος εξοπλισμός αξιοποιείται στο έπακρο επιλέγοντας υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Η Δράμα φημίζεται για την ποιότητα του νερού της, συστατικό το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της μπίρας και παίζει αντίστοιχο ρόλο στην ποιότητά της.


Η ιστορία μας ξεκινάει πριν από λίγα χρόνια όταν ένα μεσημέρι του Μαΐου μια παρέα βρέθηκε στο αγαπημένο της στέκι στη Δράμα να απολαμβάνει ένα πλούσιο τραπέζι τοπικών μεζέδων και κρασιών! Τα κρασιά στη συνέχεια τα διαδέχτηκε η βαρελίσια μπύρα, για σβήσιμο φυσικά!


Η Δράμα φημίζεται (και) για τα κρασιά της. <<Γιατί να μην έχει η Δράμα της μπύρα της;>>.Έτσι άρχισε να ζυμώνεται η ιδέα της παραγωγής μπύρας από τον Ετόγλου Ιωάννη. Προμηθεύτηκε εξοπλισμό και στον ελεύθερο χρόνο του ζυθοποιούσε μπύρα. Ώσπου ένα απόγευμα μετά από λίγο καιρό την παρουσίασε σε ένα τραπέζι ΓΙΑΝΝΗΔΩΝ. Η μπύρα λατρεύτηκε! Συνόδεψε επάξια το φαγητό!


Το σχέδιο άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά με την απόφαση να ιδρυθεί μικροζυθοποιία με έδρα της Δράμα. Το όνομα αυτής σήμα κατατεθέν εκείνης της παρέας, από την πρώτη στιγμή! Η μπύρα των ΓΙΑΝΝΗΔΩΝ η αλλιώς JOHNNIES’ BEER.


Η αγάπη για την γενέτειρα μας και των προϊόντων της ήταν η έμπνευση όλης αυτής της δημιουργίας, θέλοντας να αναδείξουμε στον μέγιστο βαθμό πως ακόμη και από μια μικρή πόλη όπως η δική μας μπορεί να γεννηθεί κάτι πολύ μεγάλο και κάτι το διαφορετικό.


Κάθε μπύρα που παράγεται συλλαμβάνει μια γεύση, μια εποχή, μια στιγμή στο χρόνο. Όταν ξεκινήσαμε, αρχίσαμε να μεταμορφώνουμε τα πρότυπα της γεύσης και να εμπλουτίζουμε τις στιγμές των γύρω μας. Σήμερα, καθώς η μπύρα μας πωλείται σε όλη τη χώρα, ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Να είναι η παρεΐστικη μπύρα που ονειρευτήκαμε και την παράξαμε από την αρχή!
Το όραμα μας είναι να ηγηθούμε στην τέχνη της ζυθοποίησης δημιουργώντας μπύρες που ορίζουν κλασικά και καινοτόμα στυλ ώστε να κερδίσουμε τις καρδιές, την φαντασία και τους ουρανίσκους τόσο αυτών που λατρεύουν την μπύρα, όσο και αυτών που θέλουν να μυηθούν σε αυτήν.
Η αποστολή μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των καταναλωτών μας , να εμπνεύσουμε και να εξελιχθούμε ενώ προσφέρουμε ένα προϊόν που θα είναι μοναδικό, αυθεντικό και ξεχωριστό.


Πιστεύουμε στην ανάπτυξη, στις δυνατότητες μας και την καινοτομία. Μας αρέσουν οι πρόκλησεις αλλά και οι εφευρετικές λύσεις. Με πεποίθηση και θάρρος, επιλέγουμε το δικό μας μονοπάτι. Αυθεντικό και μαγευτικό. Λέμε αυτό που πιστεύουμε και πιστεύουμε σε αυτά που λέμε.
Ένα πράγμα είναι σίγουρο – δεν θα σταματήσουμε ποτέ να εξερευνούμε και να μοιραζόμαστε, το καλύτερο που υπάρχει εκεί έξω.


Μπύρες


Η Johnnies Beer Lager η δική μας ποιοτική πρόταση στην κατηγορία της lager αποτελεί ένα αποτέλεσμα μακράς περιόδου πειραματισμών. Φρέσκια, ξανθιά και απόλυτα διαυγής, από εκλεκτές ποικιλίες Ελληνικής βύνης κριθαριού, με διακριτική πικράδα και πλούσια αρώματα από δυο είδη εξαιρετικών λυκίσκων.


HEFEWEIZEN


Φυσικά θολή σταρένια μπύρα με παχύ αφρό, πλούσια φρουτώδη αρώματα και βελούδινη γεύση, χαρακτηριστικά της μαγιάς που περιέχει στη φιάλη. Παρασκευασμένη σύμφωνα με το Νόμο περί Καθαρότητας του Ζύθου.

Related Posts
© Image Copyrights Title

‘Ελιξη Ελληνική Ζυθοποιία

© Image Copyrights Title

Αθηνέο