Article:
Η Μικροζυθοποιία Θεσσαλίας, γνωστή ως Volos Brewey, είναι η πρώτη μικροζυθοποιία στο Βόλο και τη Θεσσαλία. Ξεκίνησε την πορεία της το 2014 στη συνοικία Παλιά, παράγοντας στο πρώτο πετρόχτιστο ζυθοποιείο της την ιστορική, πλέον, μπίρα ΑΡΓΩ που σήμερα κυκλοφορεί με την ίδια «cytrένια» γεύση και το όνομα embARGO. Η δεύτερη μπίρα της, η εμβληματική MOLOTOV, με την «εκρηκτική» γεύση της και ποιότητα, αναγνωρισμένη διεθνώς με χάλκινο μετάλλιο στον διαγωνισμό World Beer Idol 2020, επισφράγισε την αποστολή της που είναι η παραγωγή premium προϊόντων ζύθου με ιδιαίτερες συνταγές, άριστη ποιότητα και προσιτές τιμές, με στόχο να διαχύσει το πάθος των δημιουργών της για την φρέσκια μπίρα εξαιρετικής ποιότητας. Σήμερα, στις νέες εγκαταστάσεις της στη Νεάπολη, έχοντας αποκτήσει πλέον μεγάλη τεχνογνωσία, παράγει εξαιρετικές ελληνικές ετικέτες και υποστηρίζει με συμβουλευτικές υπηρεσίες και προσφορά τεχνογνωσίας τον κλάδο της μικροζυθοποιίας στη χώρα μας. Φέτος το καλοκαίρι αναζητείστε τις εποχιακές Freddo Espresso, με φρεσκοαλεσμένο καφέ από το Καφεκοπτείο Κόκκορας, και Papa Nero, με χαμηλότερο αλκοόλ και καλοκαιρινή γεύση lemondrop. Θα τους βρείτε στη διεύθυνση Ναυπλίου 70 στο Βόλο, στη σελίδα www.volosbeer.gr και στο email: volosbeer@gmail.com