News - Blog List Column Style

Scroll Down To Discover

Most Recent World News

Παραδόθηκαν στην κυκλοφορία τα πρώτα 14 χλμ.του Νότιου Τμήματος του Ε65

Σε πλήρη, αμφίπλευρη κυκλοφορία παραδόθηκαν σήμερα τα πρώτα 14,26χλμ του Νότιου Τμήματος του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος – Ε65. Τα εγκαίνια του αυτοκινητόδρομου.

Μέτρα για τη στήριξη των κτηνοτρόφων

Συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με την Επιτροπή Κτηνοτροφίας της Εθνικής Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών. Δεσμεύσεις Γεωργαντά για επιδότηση των κτηνοτρόφων Συνάντηση με.

9 εκατ. ευρώ για το Πρόγραμμα Απόσταξης Κρίσης οίνου για το 2021

Σε 9.000.000  ευρώ ανέρχεται το νέο Πρόγραμμα Απόσταξης Κρίσης οίνου για το έτος 2021, που ως στόχο έχει την αντιμετώπιση των συνεπειών.

Κ.Κιλτίδης: Για την Ύπαιθρο, ή τώρα ή ποτέ.

Εισήγηση του κ. Κωνσταντίνου Κιλτίδη, Προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και π. Υφυπουργού ΥΠΑΑΤ, στην διαδικτυακή ημερίδα, στις 15.

Έλεγχος της ΕΑΔ στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2014-2022

Κατόπιν αιτήματος της Εισαγγελίας Εγκλημάτων Διαφθοράς, η ΕΑΔ διεξήγαγε έλεγχο το διάστημα από 15.06.2021 έως 20.06.2021 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λέσβος) με.

Κικίλιας από Παρίσι: «Αυξημένες κατά 23% φέτος οι αφίξεις φέτος από Γαλλία σε σχέση με το 2019»

«Τα μηνύματα που παίρνουμε για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου είναι ελπιδοφόρα, οι προσπάθειές μας συνεχίζουν να αποδίδουν καρπούς» δήλωσε ο Υπουργός.

Κικίλιας: Η Ελλάδα αποκτά τη σφραγίδα του οδηγού Michelin

Στα φετινά εντυπωσιακά επίπεδα των ταξιδιωτικών εσόδων, στη ψήφο εμπιστοσύνης των Γάλλων ταξιδιωτών στη χώρα μας, αλλά και στην επιτυχία του ΕΟΤ.

North Evia – Samos Pass: Εξαντλήθηκαν τα vouchers μέσα σε λίγα λεπτά

Για άλλη μια φορά οι δικαιούχοι των vouchers για το North Evia – Samos Pass έσπευσαν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με αποτέλεσμα η πλατφόρμα να ανοίξει.

Κικίλιας: «Κάθε επιπλέον ευρώ που έρχεται από τον τουρισμό είναι πρόσθετη στήριξη στους Έλληνες»

Για τις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν στο πλαίσιο της στρατηγικής για την επέκταση της τουριστικής περιόδου τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες στη χώρα.

WTM: Η σύνοδος κορυφής των Υπ. Τουρισμού καλεί τον κλάδο σε ολική επανεξέταση

Στις 8 Νοεμβρίου, οι ηγέτες του τουρισμού από όλο τον κόσμο θα συγκληθούν εκ νέου, ώστε να εξετάσουν τους τρόπους επανασχεδιασμού του.

Κικίλιας: Τουρισμός μαζί με Πολιτισμό το συγκριτικό μας πλεονέκτημα για το 2023

Στο στρατηγικό σχεδιασμό που υλοποιείται, προκειμένου η Ελλάδα να αναδειχθεί ως κορυφαίος πολιτιστικός αλλά και βιώσιμος, με οικολογικό αποτύπωμα προορισμός, αναφέρθηκε ο Υπουργός.

Κικίλιας: «Κατά 7,2% αυξήθηκαν οι αφίξεις στα περιφερειακά αεροδρόμια τον Σεπτέμβριο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019»

Στις εξαιρετικές επιδόσεις που κατέγραψε ο ελληνικός τουρισμός και τον Σεπτέμβριο αναφέρθηκε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην.

Ανάσα για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από τις τουριστικές ροές

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας πραγματοποίησε την Τετάρτη 12/10 συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) Γιώργο Καρανίκα,.

Κικίλιας: “Ο Οκτώβριος είναι ένας εκπληκτικός μήνας για τον ελληνικό τουρισμό”

Στις πολύ υψηλές πληρότητες που εξακολουθούν καταγράφουν το μήνα Οκτώβριο τα νησιά με ισχυρό brand και η Αθήνα- η οποία είναι γεμάτη.

Κικίλιας από Σκύρο: Αναβαθμίζουμε το brand της Σκύρου στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για βιώσιμο τουρισμό

Στη Σκύρο βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, πραγματοποιώντας συναντήσεις με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους επαγγελματίες τουρισμού. Μετά.

ΥΝΑΝΠ: Μέτρα για το λαθρεμπόριο καυσίμων

Στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των δράσεων για τον περιορισμό του λαθρεμπορίου και της αθέμιτης κερδοφορίας στην αγορά των καυσίμων, πραγματοποιήθηκε ευρεία κυβερνητική.

Drone από την FRONTEX για τη φύλαξη των συνόρων

Η πρώτη επιχειρησιακή πτήση του Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους (ΜΕΑ) τύπου HERON 1, που διατέθηκε από τον Οργανισμό Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (FRONTEX),.

Απόφαση της Αμερικανικής Ακτοφυλακής για την ένταξη της Ελλάδος στο QUALSHIP-21 για το 2022-2023

Από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανανέωσης της συμμετοχής της Ελλάδας στην πρωτοβουλία “QUALSHIP 21” για το χρονικό.

Πλακιωτάκης: Διασφαλίσαμε σταθερές, συχνότερες και πιο ποιοτικές ακτοπλοϊκές συνδέσεις για τα νησιά μας

Η έγκριση του προγράμματος «Μεταφορές 2021 – 2027» από την ΕΕ, σηματοδοτεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Κυβέρνησης. Η συντονισμένη δράση.

Συνάντηση Πλακιωτάκη με τον ειδικό απεσταλμένο Προέδρου ΗΠΑ για το κλίμα John Kerry

Συνάντηση εργασίας με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Προέδρου ΗΠΑ για το Κλίμα κ. John Kerry είχε χθες ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής.

ΕΟΤ: Ενίσχυση της τουριστικής ροής από Βέλγιο και Λουξεμβούργο με στοχευμένες Β2Β δράσεις

Σε υψηλότερα επίπεδα από την αντίστοιχη περίοδο 2019, κινήθηκαν οι τουριστικές κρατήσεις από το Βέλγιο την περίοδο Ιουνίου – Σεπτεμβρίου 2022. Η.

Μήνυμα του Υπουργού Ναυτιλίας για την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας την 29η Σεπτεμβρίου 2022, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης απευθύνει.

Επίσκεψη της Εκτελεστικής Διευθύντριας της EUROPOL στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

To Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής επισκέφτηκε σήμερα η Εκτελεστική Διευθύντρια της EUROPOL, Catherine De.

© Image Copyrights Title

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στην TRAVEL NEWS MARKET 2022 στην Στοκχόλμη

Την τιμητική τους  είχαν  η Ελλάδα και ο ΕΟΤ στην Στοκχόλμη, όπου πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά (10/11/22) η B2B εκδήλωσηTRAVEL NEWS MARKET.

© Image Copyrights Title

Η Ελλάδα «Πιο Επιθυμητός Προορισμός της Ευρώπης» στα Βραβεία Wanderlust στο Λονδίνο

Σημαντικές διακρίσεις για τα ελληνικά νησιά και την Κρήτη στα Wanderlust Travel Awards   Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022, εκατοντάδες από τους σημαντικότερους.

© Image Copyrights Title

Ο ΕΟΤ στην Διεθνή Έκθεση Quality Travel Fair στην Κοπεγχάγη

Δυναμικό παρόν έδωσε και φέτος η Ελλάδα και ο ΕΟΤ στην Διεθνή Έκθεση Quality Travel Fair στην Κοπεγχάγη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 22 και 23 Οκτωβρίου 2022 Ηέκθεση Quality.