ΕΤΑΔ: Ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για ακίνητο στου Φιλοπάππου

  • 0
  • 66 views
© Image Copyrights Title

Την προκήρυξη ηλεκτρονικού Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction) ανακοίνωσε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της www.e-publicrealestate.gr για την πώληση του ακινήτου με ΑΒΚ 385 Αττικής στην περιοχή Φιλοπάππου στο Κουκάκι, του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για οικόπεδο εμβαδού περίπου 150 τ.μ. που βρίσκεται επί της οδού Παναιτωλίου 21 του Δήμου Αθηναίων. Εντός του ακινήτου υφίσταται κτίσμα (ισόγειο και υπόγειο), για το οποίο έχει εκδοθεί Άδεια Κατεδάφισης.

Είναι ένα μοναδικό ακίνητο, από τα ελάχιστα αδόμητα οικόπεδα στην εν λόγω περιοχή, η οποία τα τελευταία χρόνια προσελκύει το έντονο ενδιαφέρον Ελλήνων και ξέων επενδυτών για την ανάπτυξη νέων συγκροτημάτων κατοικιών, λόγω και της προνομιακής θέσης της πλησίον της Ακρόπολης και του Μουσείου Ακρόπολης.

Το ακίνητο θα μεταβιβαστεί ως οικόπεδο και ο ανάδοχος θα αναλάβει τις δαπάνες για την κατεδάφιση του κτίσματος σύμφωνα με την ήδη εκδοθείσα άδεια κατεδάφισης εντός 6 μηνών από την υπογραφή του συμβολαίου.

Προθεσμία υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών του διαγωνισμού έχει οριστεί η Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022, 13:00 ώρα Ελλάδος.