ΕΖΑ

  • 0
  • 93 views

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ιδρύθηκε το 1989 και αποτελεί τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία μπίρας στην Ελλάδα. Διαγράφει αναπτυξιακή πορεια καθ’ολη την διαρκεια της λειτουργιας της, ενώ διαθέτει διεθνώς βραβευμένα προϊόντα, κορυφαιας ποιότητας και μοναδικής γεύσης.

 

Διαθετει ένα από τα πλεον συγχρονα ζυθοποιεια στην ευρυτερη περιοχη των Βαλκανιων, στην καρδιά της Ελλάδας, στην Αταλάντη Φθιώτιδας, και αποτελει μια κοιτίδα ανάπτυξης για τον νομό αλλά και για ευρυτερη περιοχη. Με δυνατότητα παραγωγής που ξεπερνά πλέον τα 80.000.000 λίτρα ανά έτος, λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, αξιοποιώντας ένα προηγμένης τεχνολογίας, ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής, με σεβασμό και ευθύνη για τον φυσικό πλούτο.

 

Στην παραγωγική διαδικασία χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας, όπως το εξαιρετικής ποιότητας και σύστασης αρτεσιανό νερό από τον υδροφόρο ορίζοντα του Παρνασσού, επιλεγμένες ποικιλίες καλοκαιρινών εξάκλωνων κριθαριών τύπου Scarlet και Prestige και εκλεκτών αρωματικών λυκίσκων.

 

Από το 2016, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης επενδύει στην πρωτογενή παραγωγή μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού, στηρίζοντας στην πράξη την τοπική αγροτική παραγωγή και τους Έλληνες γεωργούς. Το 2017 προχώρησε σε μία ακόμα σημαντική επένδυση, που αφορά στην έναρξη πειραματικής καλλιέργειας λυκίσκου, στην περιοχή της Αταλάντης. Επιπλέον, σήμερα, η εταιρεία αποτελεί μέλος των μεγαλύτερων επιχειρηματικών οργανισμών και φορέων: ΣΕΒ, ΣΕΤΕ, Marketing Greece, ΣΒΘΣΕ, ΣΔΕ, ΣΕΒΤ.

 

Οι άνθρωποι της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης αποτελούν το πραγματικό κεφάλαιο και την καρδια της εταιρείας. Καθημερινά, με μεράκι και επιμονή εφαρμόζουν με συνέπεια ένα συντονισμένο σχέδιο στρατηγικής ανάπτυξης, με πίστη στον τόπο μας, περηφάνια για την ποιότητα, σεβασμό στους συνεργάτες της εταιρείας, τόλμη για καινοτομία, μα πάνω απ’ όλα πάθος για την μπίρα!

 

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης με πιστή στο όραμά της, να εξελίσσεται διαρκώς, προχώρησε πρόσφατα σε μια σημαντική επένδυση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. Συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε και έθεσε σε λειτουργία μια νέα γραμμή συσκευασίας φιαλών στο εργοστάσιό της στην Αταλάντη. Η νέα γραμμή συσκευασίας φιαλών, από τις πλέον σύγχρονες και ευέλικτες στη χώρα μας, συμβάλει στην ανανέωση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της εταιρείας κυριως με τις δυνατοτητες που προσφερει για καινοτομια σε νεα προιοντα,  την καλυτερη εξυπηρετηση της ζητησης της αγορας και των πελατων μας  και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας της, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρόλο της ως εθνικός πρωταθλητής του κλάδου, με υψηλή ανταγωνιστικότητα και μοναδικά προϊόντα που αλλάζουν το τοπίο της αγοράς.

 

Η επένδυση αυτή έρχεται σε συνέχεια εκείνης που ολοκληρώθηκε το 2016, η οποία αφορούσε την εγκατάσταση νέας υπερσύγχρονης γραμμής συσκευασίας κουτιών μπίρας και εντάσσεται στο συνολικό πλάνο επενδύσεων της εταιρείας, ύψους 29,8 εκατ. ευρώ για το διάστημα 2013-2020.

 

Με την ολοκλήρωση και της νέας επένδυσης, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, καθίσταται μια από τις πλέον σύγχρονες ζυθοποιίες στα Βαλκάνια και η επόμενη μέρα τη βρίσκει έτοιμη να επιτύχει το στόχο της για βιώσιμη κερδοφόρα ανάπτυξη.

 

Προϊόντα

Εζα – Pils, Lager, Free

Berlin

Pils Hellas

Odyssey τρεις τύποι

Blue island

Gulden Draak

 

Home page

210 68 98 520