Most Recent World News

Sommelier: Νο1 Συνοδοιπόρος στην ανάδειξη της Ελληνικής γαστρονομίας

Ο Γιώργος Παλησίδης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εστίασης – Τροφίμων γράφει στην ηλεκτρονική εφημερίδα τουρισμού «itn Ελληνικός Τουρισμός» που κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη 16.

Ζαχαράκη: Παγκόσμια διάκριση η Θεσσαλονίκη στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας της UNESCO

Η Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη ελληνική πόλη που επιτυγχάνει την ένταξή της στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας (Creative Cities of Gastronomy) της Unesco. Απαντώντας.

Στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας της Unesco η Θεσσαλονίκη

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού η Θεσσαλονίκη είναι η μοναδική ελληνική πόλη που επιτυγχάνει την ένταξή της στο Δίκτυο Δημιουργικών.

Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για τα εστιατόρια

Στην ηλεκτρονική εφημερίδα “itn Ελληνικός Τουρισμός” που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, γράφει ο Γιάννης Αποστολόπουλος για τις νέες προκλήσεις και.

Delivery και διαδίκτυο, ένας κρίσιμος συνδυασμός

Στα εμβληματικά Τρίκαλα Κορινθίας, στις 23 Οκτωβρίου, ολοκληρώνει το γαστρονομικό «ταξίδι» του για φέτος, το Peloponnese Food Stories|Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού, στον.

Η Naturalité Cuisine και η École Ducasse έρχονται Ελλάδα 6-8 Απριλίου 2022

Ένα μοναδικό τριήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης για την κουζίνα της “φυσικότητας” και της διαφορετικότητας θα υλοποιηθεί στην Αθήνα από 6 – 8 Απριλίου, με τίτλο “Naturalité.

1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας|PELOPONNESE FOOD STORIES

Αυλαία ανοίγει το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας με τίτλο: PELOPONNESE FOOD STORIES | Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού, την Κυριακή 17 Ιουλίου και Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, στην Αρεόπολης.

To “Peloponnese Food Stories” με φόντο την Κορώνη της Μεσσηνίας

Το πιο αυθεντικό και βιωματικό αφήγημα με φόντο την Γη της Πελοποννήσου ξεδιπλώνει το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, “Peloponnese Food Stories” με δεύτερο σταθμό την Κορώνη.

Τα αρκαδικά τοπικά προϊόντα «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στην 3η στάση του Peloponnese Food Stories

Με εξαιρετική δυναμική πραγματοποιήθηκε στο Παράλιο Άστρος της Αρκαδίας, η 3η στάση του Peloponnese Food Stories – «Ιστορίες ανθρώπων – γεύσεων – πολιτισμού» που διοργάνωσε η Περιφέρεια.

Peloponnese Food Stories στα Τρίκαλα Κορινθίας

Στα εμβληματικά Τρίκαλα Κορινθίας, στις 23 Οκτωβρίου, ολοκληρώνει το γαστρονομικό «ταξίδι» του για φέτος, το Peloponnese Food Stories|Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού, στον.