Ικαριώτισσα

  • 0
  • 85 views

Το κοινό όραμα, τεσσάρων ανθρώπων και η αγάπη τους για την Ικαρία εκεί όπου φύονται οι ρίζες της καταγωγής τους, δημιούργησαν το 2017 το ζυθοποιείο Ικαριώτισσα. Στη συνέχεια η Ειρήνη και η Αφροδίτη Κουλουλία, ο Ιωάννης Κεφαλάς, ο Βαγγέλης Αγγελουδάκης, με τη δύναμη του ενθουσιασμού, πόνταραν και κέρδισαν, συνδυάζοντας την αγάπη για την μπίρα και τα μεθυστικής ομορφιάς χαρακτηριστικά του νησιού. “Αγαπάμε τον τόπο γιατί είναι αγνός και ιδιαίτερος. Οι αξίες του τόπου είναι πολλές και σπάνιες στις μέρες μας”

Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε μια μπίρα που από τα σχετικά μικρά όρια της Ικαρίας κατέκτησε σταδιακά ολόκληρη την Ελλάδα! Η μπίρα Ικαριώτισσα!

Το πέμπτο στοιχείο.
Για τη δημιουργία μίας μπίρας χρειάζονται συνήθως 4 βασικά συστατικά. Όμως, στην περίπτωση της Ικαριώτισσας υπάρχει ένα ακόμα που κάνει τη διαφορά. Το πέμπτο στοιχείο είναι και το μυστικό της επιτυχίας. Νερό, βύνη, λυκίσκος, μαγιά και… αγάπη.

Οι αξίες μας.
Η συλλογικότητα, το πνεύμα της ομαδικότητας και το αίσθημα της προσωπικής ευθύνης που έχει ο καθένας μας, αποτελούν θεμελιώδη αρχές στη φιλοσοφία μας. Συμπλέουμε σε μία κοινή ρότα και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον κρατώντας ψηλά τις αξίες και την ποιότητα των προϊόντων μας.
Επιβράβευση μας αποτελεί και το Superior Taste Award που κέρδισε η μπίρα Ικαριώτισσα στο International Τaste Ιnstitute στις Βρυξελλες.

Η Ικαριώτισσα, είναι μία μπίρα που ξεχωρίζει για το έντονο νησιώτικο Ικαριώτικο ταμπεραμέντο της. Μία μπίρα καμωμένη με νερό από τις φυσικές πηγές της Ικαρίας, της νήσου της μακροζωίας. Μία μπίρα που οφείλει το όνομα της στη μητριαρχική παράδοση του νησιού. Η αλέγκρα και φινετσάτη γεύση της αγκαλιάζει ολόκληρη τη μαγεία του νησιού σε αρώματα και γευστικές νότες. Όλη η Ικαρία σε ένα μπουκάλι!

ALE (με βραβείο Superior Taste Award – International Taste Institute Brussels)

Ale αφιλτράριστη

Red Ale

Free

Lager

www.ikariotissabeer.gr

6984180337

info@ikariotissabeer.gr