Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του itn Greek Tourism

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.

  • 0
  • 80 views
© Image Copyrights Title

Ανεξερεύνητοι προορισμοί, αποδράσεις για όλες τις εποχές του χρόνου, θεματικές διακοπές και πολλά άλλα προβάλλονται στον ψηφιακό τουριστικό οδηγό itn Greek Tourism, με αποδέκτες δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού σε όλο τον κόσμο

 

Το πρώτο τεύχος του itn Greek Tourism είναι γεγονός. Σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε ο μεγάλος ψηφιακός τουριστικός οδηγός που προβάλει δεκάδες περιοχές της χώρας στο εξωτερικό. Ο ψηφιακός οδηγός θα αποσταλεί σε επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού. Στόχος είναι να λάβουν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα προορισμοί της χώρας, που ενώ καταγράφουν σημαντικές επιδόσεις στον εσωτερικό τουρισμό, υστερούν σε εισερχόμενους επισκέπτες.

Ακόμα όμως και στους δημοφιλείς προορισμούς δίνεται η δυνατότητα να προβάλουν διαφορετικές πτυχές των περιοχών τους και να αναδείξουν τις δυνατότητες για τους επισκέπτες. Το itn Greek Tourism θα κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες, θέλοντας να βάλει το δικό του «λιθαράκι» στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας, την αντιμετώπιση της εποχικότητας, την ανάδειξη των θεματικών μορφών τουρισμού.

Related Posts