News - Blog List Column Style

Scroll Down To Discover

Most Recent World News

© Image Copyrights Title

ΤΑΙΠΕΔ: Ξεκινά η αξιοποίηση της μαρίνας μεγάλων σκαφών αναψυχής στην Κέρκυρα

Στην αξιοποίηση της μαρίνας μεγάλων σκαφών αναψυχής (mega yachts) στην Κέρκυρα προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), στο πλαίσιο της στρατηγικής.

Εκπτώσεις στην μετακίνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Την παροχή εκπτώσεων σε τρένα και ΚΤΕΛ για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, που θα αναλάβουν υπηρεσία το νέο σχολικό έτος σε περιοχές μακριά.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστολή κυκλοφορίας δρομολογίων παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει ότι, λαμβάνοντας υπόψη την αναμενόμενη μείωση της επιβατικής κίνησης της περιόδου των Χριστουγέννων 2021 και παράλληλα με γνώμονα την διατήρηση των δρομολογίων.

Έγκριση για τα τρένα ETR 470

Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων ανακοινώνει την ολοκλήρωση αξιολόγησης της αίτησης V-20210428-006 που κατέθεσε η Εταιρεία TRENITALIA S.p.A και αφορά την πιστοποίηση της.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Σιδηροδρομική πρόσβαση της Πιερίας

«Εντείνουμε τις επαφές  με στόχο την εύκολη σιδηροδρομική πρόσβαση της Πιερίας από όλη την Ελλάδα και κυρίως από το Μητροπολιτικό της κέντρο,.

Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων: Εκδόθηκε η απόφαση επί της προσφυγής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε κατά του ΟΣΕ Α.Ε

Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων εξέδωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ακρόασης, την απόφασή της, που αφορά την προσφυγή της Εταιρείας.

Παρέμβαση της ΡΑΣ προς την HELLENIC TRAIN A.E

Παρέμβαση προς την HELLENIC TRAIN A.E πραγματοποίησε με σχετική επιστολή της η Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) κ. Ιωάννα Τσιαπαρίκου για.

ΡΑΣ: Αυτεπάγγελτη έρευνα για τις ακινητοποιήσεις των αμαξοστοιχιών

Μετά τη μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών εξαιτίας της ακινητοποίησης δύο αμαξοστοιχιών της Hellenic Τrain A.E και συνακόλουθα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο.

Πρόταση ΕΠΛΣΑΠΝ για την ελεύθερη μετακίνηση των Λιμενικών στην Hellenic Train

Η ΕΠΛΣΑΠΝ έχοντας γίνει αποδέκτης παραπόνων και στα πλαίσια της βελτίωσης της καθημερινότητας των μελών μας – στελεχών ΛΣ αναλαμβάνει πρωτοβουλία σε.

Hellenic Train: 50% έκπτωση στην μετακίνηση των αναπληρωτών & νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

H Hellenic Train ενημερώνει ότι, παρέχεται έκπτωση 50% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων στους αναπληρωτές και νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς (καθηγητές και δασκάλους), οι οποίοι θα.

ΡΑΣ: Με ταχύτατες διαδικασίες ξεκινά η διεξαγωγή εξετάσεων υποψηφίων μηχανοδηγών

Με στόχο την άμεση διοχέτευση νέου προσωπικού στη σιδηροδρομική αγορά, η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) προχωρά  στη διεξαγωγή εξετάσεων 74 υποψήφιων μηχανοδηγών.

Στάσεις εργασίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις κάποιων σιδηροδρομικών δρομολογίων αναμένονται σήμερα Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, καθώς η Πανελλήνια Ενωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έχει εξαγγείλει στάσεις εργασίας στο προσωπικό με ειδικότητες.

Στο Λουτράκι το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ

Ετοιμάζεται το Λουτράκι Κορινθίας για το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ που θα γίνει την Κυριακή 19 Μαρτίου, διοργανώνεται από το Σωματείο Start Line και αποτελεί τον 1ο γύρο του.

‘Ετοιμη τέλος Απριλίου η πίστα Σερρών για dragster

Ετοιμο έως το το τέλος Απριλίου το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Με την αποπεράτωση επέκτασης της ευθείας στα 907 μέτρα ανοίγει και ο δρόμος για.

Κέρδη €22,7 εκατoμμύρια η AutoHellas Hertz

Δυναμική ανάπτυξη για τον Όμιλο της Hertz στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες 7 χώρες δραστηριοποίησής του, με αύξηση κατά 22% στην.

Αύξηση 3% στις ταξινομήσεις αυτοκινήτων τον Σεπτέμβριο

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 14.764 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 14.338 που κυκλοφόρησαν τον.

Η Jeep® αποκαλύπτει στο Παρίσι το Νέο 4×4 Concept

Ακόμα μια έκπληξη από την Jeep, η οποία στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, μετά το νέο Avenger, παρουσιάζει και το πρωτότυπο Jeep.

H Alfa Romeo παρουσιάζει το πρόγραμμα “Alfa Romeo Classiche”

Με μια σειρά αποκλειστικών υπηρεσιών και προνομίων για τα κλασσικά αυτοκίνητα της Ιταλικής μάρκας, το πρόγραμμα “Alfa Romeo Classiche” που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με.

Νέα σειρά FIAT 500e: «Ηλεκτρική εξατομίκευση»

Με τρία αμαξώματα (ΗΒ, Cabrio και 3+1), έξυπνες επιλογές πακέτων εξοπλισμού, αλλά και δύο ειδικές εκδόσεις, η νέα σειρά του αμιγώς ηλεκτρικού FIAT 500.

Ποιες γραμμές λεωφορείων αναλαμβάνουν τα ΚΤΕΛ

Σε 24.131.018 ευρώ, δηλαδή σε περίπου 1,41 ευρώ ανά οχηματοχιλιόμετρο, ανέρχεται η διετής σύμβαση μεταξύ του ΟΑΣΑ και των ΚΤΕΛ για την.

Η Hertz σε ρυθμούς Black Friday με εκπτώσεις έως 30%

Σε ρυθμούς Black Friday κινείται και η εταιρεία Hertz, προσφέροντας τη δυνατότητα σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες να ενοικιάσουν αυτοκίνητα 7 διαφορετικών.

Νέα ΚΥΑ: Πως θα γίνεται η μετακίνηση με τουριστικά λεωφορεία, με ταξί και oι μεταφορές στα νησιά έως τις 21 Ιουνίου

Ένα κρίσιμο αίτημα για τον ελληνικό τουρισμό, υλοποιείται. Το κρίσιμο ζήτημα της ένταξης των τουριστικών γραφείων και των τουριστικών λεωφορείων στο πρόγραμμα.

ΓΕΠΟΕΤ: Να μην εξαιρεθούν τα τουριστικά γραφεία και λεωφορεία από το πρόγραμμα ενίσχυσης του τουρισμού

Την έντονη δυσαρέσκεια της εξέφρασε η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού με επιστολή της στον αρμόδιο Υφυπουργό Ανάπτυξης κύριο Γιάννη Τσακίρη με.

Δήμος Αθηναίων | Στα ίδια επίπεδα τα τέλη κοινόχρηστων χώρων για ανοικτά τουριστικά πούλμαν και τουριστικά τρενάκια το 2021

Ο Δήμος Αθηναίων αποφάσισε τη διατήρηση των συντελεστών τελών κοινοχρήστων χώρων για την τοποθέτηση πινακίδων κίνησης τουριστικών οχημάτων δημόσιας χρήσης, ανοικτού τύπου.

Μπαράζ απολύσεων οδηγών τουριστικών λεωφορείων στην Κρήτη

Ελέω πανδημίας φαίνεται πως κάποιες εταιρείες δραστηριοποιούμενες στον τουρισμό έχουν βρει ευκαιρία για να ανατρέψουν επί τα χείρω εργασιακά δικαιώματα δεκαετιών και μάλιστα με τρόπους.

ΚΥΑ για έκτακτη οικονομική ενίσχυση των τουριστικών λεωφορείων

Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την έκτακτη επιδότηση επιχειρήσεων οι οποίες διαθέτουν τουριστικά λεωφορεία και έχουν πληγεί εξαιτίας της πανδημίας υπέγραψαν ο υπουργός.