Μικροζυθοποιία Μυκόνου ΑΕΒΕ

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.

  • 0
  • 94 views

Απο τον Μάιο του 2017, ζυθοποιούμε, εμφιαλώνουμε και σερβίρουμε εξαιρετικές μπύρες για το νησί της Μυκόνου και όχι μόνο.

Ξεκινήσαμε ως δύο φίλοι που έβραζαν μπίρα στο σπίτι για να ποτίζουν τους διψασμένους φίλους τους με ποιοτικές, πειραματικές μπίρες.

Μετά από χρόνια εσωτερικών αναζητήσεων αποφασίσαμε να τολμήσουμε και να μετατρέψουμε το χόμπι μας σε επάγγελμα, αλλά καταλήξαμε να γίνουμε πολλά περισσότερα!

Σπουδάσαμε ζυθοποίηση, εξερευνήσαμε, βράσαμε μπίρα, αποτύχαμε, βράσαμε κι άλλο, αποτύχαμε ξανά, βράσαμε ξανά και μάθαμε.

Μάθαμε τι σημαίνει για εμάς φρέσκια, πρωτοπόρα, πειραματική δημιουργία.

Μάθαμε τι σημαίνει για εμάς craft κουλτούρα και craft μπίρα.

Πλέον, είμαστε μια ομάδα πέντε Μυκονιατών, ειδικοί επί των γενικών, σκαμπάζουμε απο επιτραπέζια στρατηγικής, υδραυλικά, σύνθεση μουσικών playlist, παιχνίδια ρόλων και εξερεύνησεις, αλλαγές κάθε είδους λάμπας, και κυρίως, παραγωγή μπίρας εξαιρετικής ποιότητας!

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, και πάντα προσπαθούμε να μεταδώσουμε το πάθος μας σε όλους όσους είτε επισκέπτονται το ζυθοποιείο είτε πίνουν τη μπύρα μας είτε ακόμη μοιράζονται το τραπέζι μας.

Καλώς ορίσατε λοιπόν, φίλοι, στη Μικροζυθοποιία Μυκόνου.

Ας πιούμε μια μπίρα.Στην υγεία μας.

 

Αναπόσπαστο κομμάτι του ζυθοποιείου, το taproom μας είναι ένας επισκέψιμος χώρος φιλικός και ασφαλής για όλους, συμπεριλαμβανομένων κατοικίδιων, βιβλίων, λάπτοπ, και επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Θερμαινόμενο το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι παραμένει ανοιχτό όλο το χρόνο.

Εννοείται ότι εδώ όχι μόνο μπορείς να βρεις και να δοκιμάσεις όλες τις βασικές -και πειραματικές- μπίρες μας πάντα σε βαρέλι αλλά και να αγοράσεις φιάλες με τις μπίρες που σου αρέσουν.

Τα ηχεία μας δεν σταματούν να παίζουν καλή μουσική, και για αυτό πολύ συχνά μαλώνουμε για το ποιος θα βάλει το επόμενο τραγούδι.

Το taproom μας είναι δίπλα από το ζυθοποιείο.

Όταν λέμε δίπλα εννοούμε ότι η παραγωγή της μπύρας μας γίνετε τόσο κοντά σου που δεν είναι απίθανο να ακούσεις τα καζάνια να βράζουν ή να δεις μπίρες να εμφιαλώνονται, δεξαμενές να καθαρίζονται, κι αν είσαι τυχερός, ίσως πετύχεις και το άνοιγμα κάποιας φρέσκιας σακούλας λυκίσκου, να γεμίζει λουλουδάτα αρώματα όλο το χώρο.

https://mikonu.gr/

info@mikonu.gr

22890 77912

Related Posts
© Image Copyrights Title

‘Ελιξη Ελληνική Ζυθοποιία

© Image Copyrights Title

Αθηνέο