Συνάντηση του Β. Κικίλια με τη διοίκηση της ΣΕΤΚΕ

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.

  • 0
  • 33 views
© Image Copyrights Title

Αντικείμενο συζήτησης τα πάγια προβλήματα που ταλανίζουν τους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων τα τελευταία χρόνια, όπως τονίζει η ΣΕΤΚΕ

 

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, συνάντηση της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.) εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο, κ.  Παναγιώτη Τοκούζη και τον Α΄ Αντιπρόεδρο, κ. Δημήτρη Ατσάρο, με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια. Αντικείμενο συζήτησης τα γνωστά στον κύριο Υπουργό, πάγια προβλήματα που ταλανίζουν τους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων τα τελευταία χρόνια.

Η Διοίκηση της ΣΕΤΚΕ, εξέφρασε στον κ. Υπουργό την αναγκαιότητα εξεύρεσης ουσιαστικών και μόνιμων λύσεων για τα καίρια αυτά θέματα που δυσχεραίνουν την λειτουργία των επιχειρήσεων του κλάδου, καθιστώντας τες σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και μη βιώσιμες. Μετά από έναν εποικοδομητικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων ο κύριος Υπουργός, κατανοώντας πλήρως τις ανησυχίες των επιχειρηματιών, δεσμεύτηκε για τη διευθέτηση τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Related Posts